Inna:

Olen 34-vuotias turkulainen Kokoomuksen kuntavaaliehdokas. Valmistuin Turun yliopistosta filosofian maisteriksi vuonna 2012. Pääaineenani oli englantilainen filologia ja sivuaineinani olivat pohjoismainen filologia (ruotsi), kasvatustiede sekä kirjallisuus. Vuoden 2008-2009 vietin opiskelijavaihdossa Chesterissä Englannissa. Työskentelen Liedon lukiossa englannin ja ruotsin lehtorina. Asun Kupittaalla bostoninterrierityttöjen Lillin ja Pepin kanssa. 

Vapaa-aikani vietän pääosin urheilun parissa. Koripallo oli lajini 17 vuotta, kunnes löysin olympialuokan soudun. Se vei mennessään ja soutukilometrejä on tullut jo kerättyä 10 vuotta. Vaihtovuotenani innostuin kilpailemisesta ja se jatkuu edelleen. Matkustaminen on urheilun lisäksi intohimoni. Reissaaminen maailmalla on silmiäavaavaa, saa mahdollisuuden tavata mielenkiintoisia ihmisiä ja saa uusia ideoita. Lisäksi oppii arvostamaan sitä, mitä meillä täällä Suomessa on. Lisäksi vietän vapaa-aikaani bostoninterrierieni, ystävieni ja perheeni kanssa sekä järjestötoiminnassa. 

Työni ja harrastukseni ovat opettaneet minulle kärsivällisyyttä ja periksiantamattomuutta. Luonteeltani olen myös luotettava, kekseliäs ja en pelkää muutoksia. Olen päivittäin tekemisissä nuorten kanssa ja siitä syystä koulutus- ja harrastamismahdollisuudet sekä syrjäytymisen ehkäiseminen ovat minulle tärkeitä asioita. Nuoret ovat tulevaisuutemme ja siitä syystä heistä pitää huolehtia. Toinen erittäin tärkeä asia minulle on Turun saaristo ja Itämeren suojelu. Lapsuudesta lähtien olen viettänyt kesäni Paraisilla kesämökillä ja soudun ansiosta olen vesillä lähes joka päivä huhtikuusta marraskuuhun. Vuosien varrella on tullut huomattua, kuinka huonossa kunnossa Itämeremme on. Haluan taistella sen puolesta, jotta tulevat sukupolvetkin saavat nauttia puhtaasta merestä ja kauniista saaristosta.